OM OSS

Med kort avstand fra Oslo Sentrum finner du et flott anlegg, perfekt for bedrifts arrangement, varierte aktiviteter og unike lokaler til både fest og faglige samlinger.
Med håndbygget interiør og eventyrstemning.

Vi er et entusiastisk og profesjonelt team som står klar til å stå på maksimalt for at dine ønsker skal lykkes

konsept

Her har vi samlet det meste, fra «lounge» med egen «Cognac bar», rommelige «Storstua» med peis og plass for dans.
«Barkebilla Bar» med alle rettigheter. Flotte uteområder med egen adkomst og parkering for busser.Stor stevneplass.

sted

Første delen ble satt opp for snart 25 år siden – senere utviklet og påbygd i 2 trinn. Kortreist tømmer fra samme skog, skåret i spesielle dimensjoner gjør bygg og interiør helt unikt. Et utrolig sjarmerende bygg, som skaper en helt spesiell ramme rundt absolutt alle arrangement. Vi har bygget det slik at du kan gå direkte fra «Storstua» over i den store lavvoen. Som å gå fra den ene verden over i den andre. Mat & drikke med alle rettigheter – alt på samme sted.

HVA KAN DU GJØRE PÅ NOCA CAMP?

Du kan benytte stedet som ditt lokale for kurs & konferanse. Firmafest, sommerfest, Oktober fest, Julebord eller Viking Gilde.

Fokuserer du på samarbeide og løse oppgaver sammen? Da kan vi legge opp fra 1 til flere timer med teambuilding for dere. Både ute og inne har vi god plass. Campen er fullspekket med sjarme, og perfekt ramme for produktlanseringer, foto session etc..

Hva ønsker du?

NOCA TOURS HAR OVER 20 ÅRS BRED ERFARING SOM ARRANGØR.
VELKOMMEN!

Her finner du en atmosfære helt utenom det vanlige! Både på tunet og inne mellom de røffe tømmerveggene og det rustikke interiøret. På stedet blir du sendt hundrevis av år tilbake i tid, i balansert kombinasjon med det som trengs for å drive et komplett anlegg.