Campen

 

NOCA EVENT CAMP

Vi gjør det enkelt for deg, komplette program fra A til Å

Postadresse: boks 312, 1441 Drøbak

Camp adresse: Smebølveien 50, Smebøl Gård, 1430 Ås

 

Arrangementer for grupper - hele året!

Noca Camp - velkommen til alternativet !

 

Litt om historikken til Noca Camp.

Vi startet opp dette som et lite prosjekt i 1994, med fokus på å bygge opp et sted med eldre norsk byggeskikk som rød tråd, til bruk for bedrifter og med fokus på "team building" Alt tømmeret ble hentet fra skogen på Smebøl, og skåret på stedet i spesielle dimensjoner.

Første bygge delen ble satt opp rundt en ramme i rundtømmer, og så ble passende stokker kløvd etter margen, og så montert på rammen. Dette ble så kledt utvendig delvis med løsmasser og delvis med bakhon i grove dimensjoner.

"Gamlegamma" med sine karakteristiske skrånende vegger, ble så innredet med røffe langbord, i Middelalder viking-stil. Så ble det mange år, hvor et stort lavvotelt var midtpunktet, og gamma ble brukt som tilleggs lokale. I 2010 ble det så gitt grønt lys for et større tilbygg, som var starten på en ny tid. Med et større rom i samme røffe stil, og sitteplasser til drøyt 100 personer. Stor åpen peis, dansegulv og ny "Barkebilla Bar"

Også denne delen med skrånende vegger av kløvde stokker, som ramme for den fine atmosfæren.

 

Her er mulighetene mange, og isolert mot vinterkulda, så kan vi nå tilby alt fra møterom til spennende aktiviteter. Bare fantasien setter grenser. Vi flytter nå også lavvoteltet inntil Gammen, og vil da tilby en nærmest komplett opplevelse - til alle årstider!

Vi har da godt over 20 års kontinuerlig erfaring med bedrifter & private lag!

Dette tunet og stedet er vi stolte av! Her har vi bygget opp et tilnærmet komplett anlegg, hvor du og dine kolleger kan boltre dere til alle årstider. Isolert for vinterkulda, og sjarmerende grønn idyll sommerstid. Vi har plass inne i "Gammen" for 150 tilbords. I tillegg utvides ved behov med permanent lavvo telt til ytterligere 100 gjester. Koplet til bygget. Eller mange flere om vi monterer ekstra lavvotelt - inntil 500 gjester på vår nye stevneplass.

Interiøret er håndbygget i massivt tømmer, bygget er isolert med karvet trefiber og naturkork.

Prøv stedet som alternativt møterom til neste faglige samling ! Vi har også projektor og lerret ++

"Barkebilla Bar" med alle rettigheter!

Vi serverer forfriskende drikke til moderate priser

 

Enten det smaker med noe varmt en desember kveld, eller du vil kjøle deg ned på årets sommer event i juni !.